zdrava hrana, ekohrana
ekohrana korpa
Artikli: 0
Suma: 0.00 RSD


  • Nalazimo se na južnim obroncima Babičke Gore (1098m)...

    ekohrana zdrava hrana
  • ...u blizini visokih vrhova Suve Planine (1810m)...

    ekohrana zdrava hrana
  • ...na mestu gde možemo videti vrhove Vlasine, Kukavice, Radan Planine i Pasjače ...

    ekohrana zdrava hrana
  • ...tamo gde prvi zraci sunca donose optimizam i radost...

    zalazak sunca
  • ...tamo gde imate prave prijatelje...

    ekohrana zdrava hrana
  • ...gde možete uživati u nedirnutoj prirodi.

    ekohrana zdrava hrana

Logovanje korisnika


Registrujte se  |   Zaboravili ste lozinku

Najprodavaniji proizvodi

  • Lesnik u ljusci
    Očišćen lešnik

    Rod 2018. 500-700din/kg

    Detaljnije
  • orah pod snegom
    Orah - očišćen

    Rod 2018.   Za sve detalje oko kolicine i cena slobodno nas kontaktirajte. Pre svega za poslastice. Orah jača organizam, poboljšava mušku potenciju , štiti organizam od...

    Detaljnije

Najnoviji Recepti

  • Jaja sa sumskim pecurkama

    Jaja sa sumskim pecurkama

    Pročitajte ceo recept
  • Čaj od divlje jabuke

    U 2dl proključale vode staviti 3-4 kolutića osušenog ploda. Ostaviti da ključa još 1 minut a zatim zatvoriti (staviti tacnu) i pomeriti na sobnu temperaturu. Nakan 15-30 minuta može se...

    Pročitajte ceo recept
  • Lisičara

    Posebno preporučujemo osušenu lisičaru tako što je sameljete u samo trenutno potrebnoj količini i kao začin u prahu malo stavite na već prohlađeno meso, musaku, đuveć i drugo jelo.

    Pročitajte ceo recept

Lisičara sveza


Naziv: Lisičara sveza
Kategorija: Pečurke

Zasto Lisičara?

Osim što je pravi delikates u ishrani, lisičarka ima i lekovita svojstva. Lisičara sadrži osam esencijalnih amino-kiselina i vitamin A, povećava otpornost organizma prema infekcijama respiratornog trakta i jača imunitet.

Prednost lisičarke je što sadrži malo kalorija, tačnije 12 kilokalorija na 100 grama. Ovi žuti šumski plodovi sadrže kalijum, koji je važan za probavu, srce, mišiće i nerve, kao i kalcijum koji je potreban kostima. Osim toga, lisičarka sadrži i magnezijum, važan za srce i krvotok, fosfor, za mozak, i vitamin D, takođe za kosti.

Najviše korisnih sastojaka lisičara zadržava kad je sveža i pripremljena kao salata, ali je možete još i pržiti, pohovati i marinirati. Imaju izvrstan ukus u ishrani i veoma su upotrebljive, bilo da ih spremate sami ili u mešanim jelima od pečuraka ili s mesom ili ribom. Takođe, daju divnu boju naročito sosovima i doprinose ukupnom izgledu hrane.

Close


Lisičara sveza

Poseban popust za vece kolicine.