zdrava hrana, ekohrana
ekohrana korpa
Artikli: 0
Suma: 0.00 RSD


  • Nalazimo se na južnim obroncima Babičke Gore (1098m)...

    ekohrana zdrava hrana
  • ...u blizini visokih vrhova Suve Planine (1810m)...

    ekohrana zdrava hrana
  • ...na mestu gde možemo videti vrhove Vlasine, Kukavice, Radan Planine i Pasjače ...

    ekohrana zdrava hrana
  • ...tamo gde prvi zraci sunca donose optimizam i radost...

    zalazak sunca
  • ...tamo gde imate prave prijatelje...

    ekohrana zdrava hrana
  • ...gde možete uživati u nedirnutoj prirodi.

    ekohrana zdrava hrana

Najnovije Vesti

  • Zalivni sistem

    Zaivni sistem pri kraju.

    Pročitajte celu vest
  • Eko hrana na web festu 2011

    Sajt Ekohrana je kandidat na ovogodišnjem Web Festu 2011. Pomozite nam da na ovaj način promovišemo zdravu ishranu i promovišemo naše hranjive proizvode.

    Pročitajte celu vest
  • Razmena - kupoprodaja unikatnih i...

    Da li Vas interesuje zavesa od pruća? Detalj koji ce Vam popraviti raspolozenje, odvesti Vas u prirodu i izazvati odusevljenje i osmeh prijatelja.

    Pročitajte celu vest
  • Počeo sa radom sajt Ekohrana

    Poštovani, pred Vama je sajt EkoHrane namenjen distribuciji zdrave i čiste, hemijski nezagađene hrane. Jedite zdravo da bi ste i Vi bili zdravi.

    Pročitajte celu vest

Lisičara

 
01. 01. 2011.
Posebno preporučujemo osušenu lisičaru tako što je sameljete u samo trenutno potrebnoj količini i kao začin u prahu malo stavite na već prohlađeno meso, musaku, đuveć i drugo jelo.
 

Lisičara, aromatična i ukusna, pripremljena sama ili kao deo mešanih jela, lisičarka je mnogima omiljena i u ishrani najzastupljenija vrsta gljive. Najviše hranjivih sastojaka zadržava kad je sveža i pripremljena kao salata, ali je lisičarku možete još i pržiti, pohovati i marinirati. Imaju izvrstan ukus i veoma su hranjive, bilo da ih spremate sami ili u mešanim jelima od pečuraka ili s mesom ili ribom. Takođe, daju divnu boju sosovima i doprinose ukupnom izgledu hrane.

Posebno preporučujemo osušenu lisičaru tako što je sameljete u samo trenutno potrebnoj količini i kao začin u prahu malo stavite na već prohlađeno meso, musaku, đuveč i drugo jelo.