Najnovije Vesti
-
Zalivni sistem
Zaivni sistem pri kraju.
Pročitajte celu vest -
Eko hrana na web festu 2011
Sajt Ekohrana je kandidat na ovogodišnjem Web Festu 2011. Pomozite nam da na ovaj način promovišemo zdravu ishranu i promovišemo naše hranjive proizvode.
Pročitajte celu vest -
Razmena - kupoprodaja unikatnih i...
Da li Vas interesuje zavesa od pruća? Detalj koji ce Vam popraviti raspolozenje, odvesti Vas u prirodu i izazvati odusevljenje i osmeh prijatelja.
Pročitajte celu vest -
Počeo sa radom sajt Ekohrana
Poštovani, pred Vama je sajt EkoHrane namenjen distribuciji zdrave i čiste, hemijski nezagađene hrane. Jedite zdravo da bi ste i Vi bili zdravi.
Pročitajte celu vest
Lisičara
» Recepti
Posebno preporučujemo osušenu lisičaru tako što je sameljete u samo trenutno potrebnoj količini i kao začin u prahu malo stavite na već prohlađeno meso, musaku, đuveć i drugo jelo.
Lisičara, aromatična i ukusna, pripremljena sama ili kao deo mešanih jela, lisičarka je mnogima omiljena i u ishrani najzastupljenija vrsta gljive. Najviše hranjivih sastojaka zadržava kad je sveža i pripremljena kao salata, ali je lisičarku možete još i pržiti, pohovati i marinirati. Imaju izvrstan ukus i veoma su hranjive, bilo da ih spremate sami ili u mešanim jelima od pečuraka ili s mesom ili ribom. Takođe, daju divnu boju sosovima i doprinose ukupnom izgledu hrane.
Posebno preporučujemo osušenu lisičaru tako što je sameljete u samo trenutno potrebnoj količini i kao začin u prahu malo stavite na već prohlađeno meso, musaku, đuveč i drugo jelo.