zdrava hrana, ekohrana
ekohrana korpa
Artikli: 0
Suma: 0.00 RSD


 

Logovanje korisnika


Registrujte se  |   Zaboravili ste lozinku

Najprodavaniji proizvodi

 • Lesnik u ljusci
  Očišćen lešnik

  Rod 2018. 500-700din/kg

  Detaljnije
 • orah pod snegom
  Orah - očišćen

  Rod 2018.   Za sve detalje oko kolicine i cena slobodno nas kontaktirajte. Pre svega za poslastice. Orah jača organizam, poboljšava mušku potenciju , štiti organizam od...

  Detaljnije

Najnoviji Recepti

 • Jaja sa sumskim pecurkama

  Jaja sa sumskim pecurkama

  Pročitajte ceo recept
 • Čaj od divlje jabuke

  U 2dl proključale vode staviti 3-4 kolutića osušenog ploda. Ostaviti da ključa još 1 minut a zatim zatvoriti (staviti tacnu) i pomeriti na sobnu temperaturu. Nakan 15-30 minuta može se...

  Pročitajte ceo recept
 • Lisičara

  Posebno preporučujemo osušenu lisičaru tako što je sameljete u samo trenutno potrebnoj količini i kao začin u prahu malo stavite na već prohlađeno meso, musaku, đuveć i drugo jelo.

  Pročitajte ceo recept

Prodaja

POŠTOVANI, ZA SVE NAŠE PROIZVODE KONTAKTIRAJTE VAMA NAJBLIŽU PRODAJU.

Poštovani, na stranici kako naručiti možete naći detalje o načinu on-line naručivanja naših ekoloških proizvoda. Na ovim stranicama možete naći korisne informacije oko proizvoda, naručivanja i načina isporuke.

 

Koji od načina naručivanja koristiti?

Za Vaše zahteve i upite  mozete:

   - se regostrovati i narucivati na probnoj verziji on-line narudzbenici.

   - proslediti na e-mail:sales@ekohrana.rs, u roku od 24 sata mi ćemo Vam odgovoriti.

   - pozvati nas na telefon: 016/294474

 

Koje proizvode možete naručiti?

Svi navedeni proizvodi se proizvode i/ili skupljaju na našem gazdinstvu. Upite možete proslediti za sve proizvode koji se nalaze na strani "proizvodi".

Konacan spisak proizvoda za narucivanje bice definisan u dogovoru sa Vama. Proizvodi naruceni preko probne verzije internet kupovine bice posebno kontrolisani, pa ukoliko dodje do izvesnih promena, molimo za razumevanje!

Pojedini svezi proizvodi se mogu isporuciti samo u sezoni skupljanja istih.

U slučaju viših sila (ledena kiša, kasni prolećni i rani jesenji mrazevi, velika suša i dr.) postoji mogućnost da se neki planirani i registrovani deo proizvodnje ne ostvari.

 

Cene?

Kao poljoprivredno gazdinstvo u prilici smo ponuditi Vam naše proizvode po povoljnim cenama. Zbog čestih promena na tržištu, nismo u prilici da za pojedine proizvode stalno menjamo cene na ovoj prezentaciji. Važece cene su one koje Vam na upit prosledimo e-mailom ili telefonom. Cene su date po jedinici mere.

 

Pakovanje?

U zavisnosti od tipa proizvoda definisana su pakovanja. U ponudi su mala pakovanja u PET i stiropor ambalaži, kao i rinfuzna roba u gajbe sa oznakom "Eko hrana Djuric".

 

Isporuka?

Proizvodi se isporučuju na Vašu adresu našim vozilom a u izuzetnim slučajevima može se koristiti kurirska služba. U zavisnosti od proizvoda i doba dana kada naručujete, isporuka može biti i za 1 dan.

Minimalna vrednost za narudzbu nije ogranicena.

Za vrednost narucene robe u protivvrednosti ispod 50 eura, po srednjem kursu NBS na dan dostave, narucilac placa troskove prevoza po cenovniku kurirske sluzbe prilikom prijema robe.

 

Plaćanje?

Uplatom na račun gazdinstva i to

- pre isporuke

 

Eko hrana Đurić